OM MAN INTE TÄNKER SLIPPER MAN VETA.

Sommaren 2009 vart inte precis som jag hade tänkt mig. Hade tänkt massa av stekiga dagar med mina bästaste vänner, noll bekymmer och allt skulle va härligt. Sanningen är nog att de vart inga stekiga dagar me mina bästaste vänner, de vart tusen bekymmer och allt va inte härligt.  Men å andra sidan så ska jag inte klaga, jag har lärt känna underbara nya människor som betyder väldigt väldigt mycket nu, och jag har haft nåra riktigt rejäla stekiga dagar då de inte har funnits nåra problem och allt va härligt. Synd att dom inte va oftare bara.
Den här sommaren har haft både bra och dåliga dagar, men om man ska sammanställa allt som allt så har den vart mer bra, om man tänker efter. Synd att man har så höga förväntningar på allt bara.... Hmm..
Puss på sommaren 2007-2009, dom har helt enkelt vart kanon, om man nu ska tänka efter.

/an

<3

tillsamans klarar vi det här, det svär jag på.
det kommer ta tid, men det måste gå.

tack för att du hjälper mig igenom de här, de hade fan inte gått utan dig.

jag älskar dig mamma, och vi kommer klara det, om vi gör det tillsamans.

' THE NIGHT IS LONG AND THE MUSIC IS HIGH.

bad update , i know!
men tro inte de e så många som läser ändå så. dagarna går fort och livet rullar på. snart börjar skolan, - på min födelsedag. huvva! men jag längtar faktiskt lite, inte till lektionerna men till att träffa alla igen och se hur allt blir! 

nu börjar vi få betyg och allt blir mycket seriösare. orkaaaa. men de här året ska bli bättre än förut, har inte direkt nån lust att plugga röven av mig i 9:an för att slippa få min framtid som en fattig fylla i ett nerpundat kvarter. nej nu ni, jag ska lyckas bättre än alla tror, för jag vet att mina förhoppningar så att säga, i skolan inte är så bra.
jag svär att jag ska motbevisa era fördomar, jag ska klara skolan de här året.
så nu är det bara upp till bevis om vem som får rätt, suckers.

/a.n

RSS 2.0