- allt har en början och ett slut.

jag saknar dig &det vi hade.
det finns en framtid säger du, men när kommer den?
jag kommer vänta, det finns inga andra val
i min värld.
om jag ändå kunde släppa allt.
och bara vara fri.

WHAT AM I SUPPOSED TO DO?

åh fan va förbannad jag är!
jag stog och pratade med en i min familj, och helt plötsligt säger hon , ' anneli, vad håller du på med i skolan egentligen? '
 jag pratar och förklarar lite hur de är, men mitt i allt så avbryter hon mig och säger, - men de är inte så svårt.
TRUST ME, HADE DE INTE VART SÅ SVÅRT HADE JA VÄL FÖRFAN KLARAT DE UTAN MINSTA PROBLEM?!
kan någon jävel säga ett riktigt bra svar på varför alla frågar samma fråga som hon gjorde, men när man svarar, så blir man avbruten av orden '' de är inte så svårt. '' Det är alltid så nuförtiden, dom frågar och jag svarar. Men inte fan lyssnar dom på svaret. VARFÖR frågar man om man inte är ett dugg intresserad av svaret????

Hur enkelt är det, att komma från att inte gå på en enda hel lektion om dagen, till att gå på varenda en, spika varenda prov med högsta poäng och alla andra krav som alla sätter. På den frågan säger alla, '' om man försöker är de inte så svårt som du tror ''  YEAH RIGHT! Alltid ska det vara de där att man ska försöka, och de är inte så svårt. Hade jag inte försökt, så hade jag nog inte vart så mycket i skolan som jag är, och hade de inte vart så svårt så hade jag nog fixat allt fortare. Jag bättar och bättar mig, men ändå är de hela tiden , - du måste försöka, du måste göra si och så.
hur mycket ska man försöka utan att en endaste ser skillnad ?

/an

MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU!

åh men gud va less jag äääääääär ibland.
Mitt utvecklingsamtal gick helt åt helvete btw, så nu måste jag pluggapluggaplugga eftersom jag är efter i alla ämnen typ. Lära mig klockan riktigt måste jag också. Ojoj mitt liv kommer bli hårt.
BUT LIKE I SAY , IT'S ONLY MY FAULT!
men jag va duktig och gick bort på skolan ikv å hämtade sveska och eng grejer, så ikv blire fet plugg tiss eng provet som kommer snart. suuuuck.

puss
/an


WHAT IS GOING ON?????

Okej, jag som dom flesta vet är inte direkt den bästa på att sköta mig. Inte i skolan, inte hemma &inte nånstans. Men jag brukar säga att man lever bara en gång, men nu har jag kommit fram till att de är inte bara att köra på hela tiden. För ungefär ett år sen så va ja riktigt bad, gjorde precis vad ja ville och sket i det flesta och de mesta. Inte smart alls. Nu har jag soc efter mig, och om nånting händer nu så har dom där jävlarna mig. Då blir det en utredning på mig, mitt umgänge, min familj &min pappa och säkert även skolan.
Alltså, så betyder de att jag måste sköta mig ungefär i femtonhundrafemtioelva år till innan dom släpper mig. Men jag kommer alltid stå kvar i deras papper, register och allting. Att bara nåra månader av totalt strul å jävulskap kan ställa till med så himla mycket, att jag måste passa mig så mycket att jag inte ens kan vara ute och gå klockan halv tre på natten utan att chansen finns att fel folk ska se mig och säga saker till fel folk . 
DET ÄR HELT FUCKING SJUKT!
menmen, som man bäddar får man ligga antar jag och nu ska jag sluta waina, de är ändå jag som ställt till det!

puss
/an

RSS 2.0