(L)

jag älskar dig pappa.
nu inser jag vad vi har missat, och vad vi har att ta igen.
jag erkänner att jag missbedömt dig ganska stort, och hoppas du förstår varför.


Jag var hos min pappa i helgen, för första gången på väldigt länge. Det gick oväntat bra, och jag har inte haft så kul med han sen han bodde i bispgården för typ 7 år sen. Jag fick också veta väldigt mycket, och vart påmind om saker jag förträngt. Saker jag inte ville komma ihåg.

Förut var min pappa missbrukare, - av två saker. Alkohol & Droger. Nu har min pappa vart drogfri i snart 14 år, och jag tycker han gör det sjukt bra. Min pappa har också mist sin bror, han har mist sin allra bästa vän, som var som min extra pappa. Han har mist många syskon som han inte har någon som helst kontakt med, men det är förståeligt. Han tappade mig väldigt länge förut, när jag var mindre fick jag inte vara hos han för socialen, men sen så fick jag vara där i en timme varje dag. Under den timmen va han tvungen att ringa till socialen och berätta vad vi gjorde. Sen har jag valt bort han, jag valde bort min egna pappa pågrund av alkohol. Han har mist otroligt mycket pågrund av snesteg och misstag, och mycket går inte att ta igen. Men våran kontakt gör, jag är villig att ge det en chans till. För nu vet jag att vi klarar det. Tillsamans.


SORRY FOR THE WRONG THINGS THAT I DID.

Jag vill inte utsätta er för någonting som egentligen ska bara utsätta mig. Jag vill inte att ni ska vara orolig och jag vill inte att ni ska må dåligt, för att jag gör det. Jag ska bli frisk och jag ska klara det. Kanske att det kommer ta tid, men det är ett faktum. Jag tänker inte riskera en vinter utan det jag älskar mest av allt, för att jag är sjuk. Om det så ska ta fem år, så tänker jag bli frisk. Jag tänker inte låta er lida.




/an

RSS 2.0