WTF?

Vad är det som händer i dagens samhälle egentligen? Jag pratar inte om hur vi beeter oss eller hur vi kan göra si och så. Nej jag pratar om det där hemska, som alla blir ledsen om dom tänker på de, de där som ingen vill prata om egentligen. Döden. Nu har de hänt än en gång. Alla dör ju nån gång, men ungefär hälften av alla dör innan dom är femtio. Vafan?  Femtio är ju medelåldern! Nu har de ju hänt igen, en grabb på ungefär 25 år i närheten dog av magcancer. Cancer och andra sjukdomar är den största anledningen till att folk som är i mitten av livet försvinner. Om jag hade kunnat, så hade jag gjort så att alla levde tills åldern tog över. Flera av mina vänner, har förlorat sin bror, pappa, syster osv. En familjemedlem. Det är sjukt alltså, hur allting bara händer. Och man vet ju inte om det. Om man ändå hade kunnat veta när det skulle inträffa, så hade man kunnat tagit vara på tiden och gjort det bästa man kunde av livet.
Även fast jag nu inte kände Robert, så blir man ändå ledsen. Jag vet ju hur det va när Magnus åkte till himlen, och inga ord kan beskriva. Jag önskar att döden kunde vara rättvis.


Vila I Frid Robert, och alla ni andra. Jag tänker på er. <3

/an

Kommentarer
Postat av: jenny ;*

jag tror att du är ute och cyklar den här gången hjärtat.

Jag tror att det är så viktigt att alltid se perfekt ut, så tjejer tar till allt. Plastnaglar, silikontuttar, löshår och självklart också smink. Man gömmer sig bakom det, för att man inte tycker att man duger som man är. Man blir beroende, och efter en kort tid kan man inte gå utan. Sen går allt till överdrift och wooops så går man omkring och är orange i hela fejan på vintern.

2009-04-17 @ 17:32:34
URL: http://bergvalljenny.blogg.se/
Postat av: sflippppiz

puss min älskade hare, du är söt & jag ska nu äta gröt.

malin har fjång

2009-04-21 @ 17:46:49
URL: http://djungelkossan.blogg.se/
Postat av: jenny ;*

haha, så kan man ju också göra. :')

2009-04-22 @ 19:09:51
URL: http://bergvalljenny.blogg.se/
Postat av: sflippiz

sv: ja du blir kvar med mig :)<3

2009-04-22 @ 19:45:16
URL: http://djungelkossan.blogg.se/
Postat av: becca

Sv: tack du :)

2009-04-26 @ 22:53:52
URL: http://rebeccamattila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0