'' dom dummaste människorna jag känner, är dom som vet allt. ''

Jag har nyss suttit och kollat igenom circus 445875148 kläd-kataloger med min lovely mormor. :) hon ska åka till borås på lördag och ska köpa en massa kläder till mig! Jag är glad :D Jag har kommit fram till att jag älskar min mormor super mycket, hon är alltid glad på mig och tjatar och gnäller typ aldrig. :)

Har vart med min lillasyster ganska mycket , så nu är hon säkert glad på mig också. :) Jag kom på att jag vill inte sluta som ena min pappas andra barn, jag ska ha kontakt med alva och ska va den bästa syster hon har. :D hon ska veta att jag alltid finns. ;* 
Har börjat träffa min pappa lite oftare, de gör mig lite glad. Det går framåt för han och de gör alla glad de har ju vart lite knepigt men de börjar lösa sig tror jag. Jag hoppas de iaf , vem vet vad som händer bakom stängda dörrar?

totally onödigt inlägg, men whatever.


/an 

ASSHOLES!

Alltså, den här byn är helt sjuk! Jag fattar fan inte. En människa som knappt har sagt hej till en , kan gå runt och säga massa saker som inte är sant, för att andra inte ska tro de bättre om folk, de sanna. Saker som är av ren avundsjuka och inte stämmer för fem öre! Så fort en kille börjar hålla på med nån, då är killen genast en player. Tjejer blir avundsjuka och sprider runt att dom har strulat-legat med den killen, för att tjejen han håller på med ska bli tveksam. Moget att hitta på en massa, för att andra får uppmärksamhet!  Helt sinnesjukt, att vissa inte kan få vara glad utan att andra ska förstöra! Fel att man är glad för andras skull? Jag säger inte att alla i byn är så, men ungefär 85% är så. Och då överdriver jag inte.

Samma sak om jag skulle krama en kille, 5 timmar senare skulle jag ha strulat me den killen och 10 timmar senare har jag legat med han. Alltså seriöst? Nu får fan byn ta och skärpa sig! Jag och alla andra är sjukt jävla less på sånt här skit! Så för fan ta och sluta snacka skit och va glad för andras skull, ta inte allting för givet , jävla ascracks.
Ta reda på om saker är sant innan ni sprider det vidare, och gör de värre! 
Jag säger inte att jag är så mycket bättre, men jag kommer inte på en massa rykten för att göra andra ledsen.

/an

<3

Åh, begravningar begravningar. Dom är sjukt jobbig.
Var på Magnus begravning idag.
När vi kom till kyrkan så kände jag mig helt malplacerad i Malin's för stora vita Nike-skor och min röda Everest jacka. När vi fick gå in så stog vi och väntade på att dom första skulle gå och sätta oss, sen gick vi och satt oss. Vi satt näst längst fram så jag såg ganska bra. Det va svårt att inse att han låg i den där ljus-trä färgade kistan me lite blommor på. Jag kunde inte gråta först, jag vet inte vad felet var. Jag bara satt där och funderade på alla bra tider medans Lena Ljung och Lelle spelade och sjöng samtidigt som jag hade min pappa brevid mig, han bröt ihop innan vi kom in till kyrkan, men jag hade min fasad som så många gånger förr. Men när Agnetha och dom gick fram till kistan så bröt jag också ihop, och från de så grät ja då tiss vi kom hem. När jag och dom som satt på min rad gick fram, alltså de va de värsta jag har vart med om. Då fattade ja ju att de va verklighet. Att lägga blomman där och säga hejdå, de va fan de jobbigaste. Imorgon ska jag ner till darten och snacka lite ochså. Allt kommer ju bli heelt annorlunda nu. Jag hatar sånt här. Men jag är glad att begravningen är över nu, då behöver man ju som inte tänka mer på den. Men de är ju nu det värsta kommer.

-  Lycka till med allt Inger m. familj. <3

/an

Confusing...

De är ganska läskigt hur en människa kan göra en så himla glad. Hur en liten människa kan make my day, genom att bara skriva ett sms. Men också ganska läskigt, hur allting blir fel. Jag ville inte att de skulle sluta såhär, men en dag blir det bra igen. Vem vet, en dag kanske det faktiskt blir vi igen? Hoppas inte på för mkt bara baby.

Jag vet att jag gör fel, men det här var inte bara mitt fel. Förlåt.

/an

RSS 2.0