BLONDIN GOES BRUNETT.

Jag undrar, om blondiner är dummare än brunetter , egentligen.
Undra om blondiner känner press för att va dum å blåst, eftersom alla säger att blondiner är dummare.
Tänk om blondinbella blev smartare om hon vart brunett? Eller om jag blir dummare för jag är halvblond? För alla, verkligen alla , säger att blondiner är dummare än brunetter. Är de nån blondin som är osmart, säger ett dåligt skämt, eller helt enkelt inte fattar , då skyller man alltid på att hon/han är blondin. Ganska kul egentligen, att hårfärgen har en sån stor påverkan. Men undra varför de vart just blondt som vart ''dumstämplat'' , å inte typ,, brunt? De kanske va nån dum jävel som började allting, -va dum & skyllde på sin hårfärg eller så är det tekniskt bevisat, men vilket ja tvivlar på. :)
I vilket fall som helst, så hoppas jag att de inte är så för jag är halvblond, och är dum så de räcker.

/an.

ASSHOLES ÄR VI ALLIHOPA.

jag är sjuk. fortfarande. och jag är less. min hals håller på att hoppa ut tror jag.

Jag hade inget å göra så ja läste nåns blogg där de stog att den läste ca 30 bloggar om dan, ja trodde jag skulle svimma! ;o Ja menar, ja läser typ 2 bloggar om dan - Jennys & Min egen. Haha. Och om jag har tid över hittar jag nån randoms å läser.
 Asså seriöst, 30 bloggar? Jag skulle aldrig palla att läsa över 3.
Men om man tycker de är kul så ska man ju inte klandra den.
Sen läste jag någon annans, och de va ett riktigt bra inlägg, de stog om att han va less på att tjejer klandrar ner på alla killar. Om någon tjej blir sårad av nån kille, så äre genast alla killar som gör fel ? Visst, de finns hur många jävla asses till killar (och tjejer för del delen) men de finns ju dom som är sjukt snäll och aldrig skulle ens tänka tanken att göra nån illa på nåt sätt. Så hey, när ni menar en person, lägg inte skulden på alla då. Fast ja ska inte säga nånting för ja har nog gjort så jag med, men efter de inlägget så hoppas jag att jag börjar tänka mig för.

Jag har också tänkt på att vi klagar ofta på andra när nån gör ett fel, men vi gör samma jävla fel vi också. Man tänker ju inte innan man säger nåt , så de blir ju typ att man klagar på annan gör nåt, sen gör man samma sak själv utan att tänka på de. Ganska onödigt att ens klaga på nån annan då, de är ju egentligen deras egna buissnes. Menmen, man tänker nog inte så mycket på nånting. Och vi är nog, assholes allihopa. Om man tänker efter.

take care!
/an

våldtäkt.

våldtäkt, är de sjukaste en människa kan göra.
 jag och min syster kollade på tv igår, och då var de två män som våldtog två systar. min syster frågade mig, om ja va med i en debatt och ja får frågan ; det är alltid en kvinnas fel att hon blir våldtagen, vad tycker du om det? 
så fan heller att de är! det är inte precis att en kvinna går runt och BER om att få bli knullad utan vilje, de är fan vidriga peddon som verka njuta av att förstöra andras liv. Det finns inte en enda ursäkt till varför man våldtar någon, utan det är bara sjukt idiotiskt.
MEN, kläderna & beetendet på tjejen har ju en viss påverkan. ja menar om man går runt i kortkort och uringat till naveln, då äre ju klart att de är större chans än om man går runt i stor tjocktröja å mysbyxor. Och om man beeter sig typ komåtamig lr nejjasynsinte , har också en betydelse. Men de är ändå ingen ursäkt.
Jag tycker att den jäveln som våldtar en stackare, den får fan sitta inne livstid, å ännu längre.

Det är min åsikt.

/an

THE TRUTH HURTS AND A LIE'S WORSE.

Jag blir less på folk som tror att dom vet allt om alla andra, som säger att du är det och det, men dom inte vet ett skit.
Det har börjat blivit mycket snack om mat på skolan nu, att ingen äter någonting osvosvosv, många springer runt och säger att dom andra inte äter , men när man öppnar sin käft och berättar att man har ätit, när andra säger att man äter ingenting , då blir man kallad fjortis! Helt plötsligt ska man sköta sig själv, när det är dom som går runt hela dagarna i skolan och tjatar om hur mycket dom äter? Irriterande.  Så kom inte och säg att jag ska sköta mig själv, när det är ni som springer runt och berättar i stort sett varje dag, att ni är dom enda i skolan som äter.

/a.n

BACK ON TRACK, AGAIN.

Har du nån gång haft en medlem på lunar, en nallebjörn eller nånting som du tycker om så himla mycket så hur mycket du än vill, så kan du bara inte släppa den? Om du kastar iväg det, eller raderar de ut ditt minne, så känns det som att nånting försvinner? Tänk dig då, att försöka släppa iväg den som gör dig så glad, när den hör av sig. Då blir du världens lyckligaste, men den kommer när den passar dig. Så till slut, så blir du den som står där ensam kvar. För du har intalat dig hela tiden att den ändrar sig, den stannar och försvinner inte. Men tyvärr, så kommer den aldrig ändra sig bara för att man vill det. Han kommer och går som han vill. Det kan ingen och ingenting ändra på. Alla säger åt dig att släppa den, men du kan inte. Och egentligen, så vill du nog inte heller. Alla säger, gör de som är bäst. men vad är bäst egentligen? Att riskera att bli som de alltid ha blivit, att du står där ensam kvar , sårad & lämnad, men blir den där världens lyckligaste för ett tag? Eller hoppas att han ändrar sig, och stannar för en gångs skull?



But now I've gotten in too deep,
For every piece of me that's wants you,
Another piece backs away.

/an

snyggaste.

     

film in my heart.

ja älskar att kolla på film, när man kollar på film så glömmer man bort allting runt omkring en, man behöver inte fundera på sig själv utan bara på dom i filmen. man glömmer bort allting för ett tag.

backen (L)

tjennnnna, va i backen idag dårå, de va typ kallt men föret va ganska bra. kolla på step up & halva step up 2 igår, dom va bäst. pallrade mig upp tidigt idag och va duktigt å städa rummet innan ja for till backen, va barnvakt också åt lillasyster. ååh, ska ja dö lr? haha, ja å linn satt inne och försökte att inte frysa, och linn tog ett kort på mig och självklart lät de högt, så dom som satt vi bordet snett breve oss typ, trodde att vi tog kort på dom. ;o så nu kommer ja bli kallad smygfotarn här , när de egentligen va linn som tog kortet , - på mig.. -.-'  menmen, ja överlever nog..


på tal om ingenting så vill ja att min lillasyster ska vara 5 år äldre, för då hade inte skillnaden vart lika stor , och då hade alva kunnat lyssna på min musik, ja kunde fått fixa henne när hon ska ut på småbarnsdiscon och när ja blev 15 hade ja kunnat skjutsat henne till alla hennes kompisar på moppen, och när ja blev 18 kunde ja kört runt henne, blivit hennes chaufför. ja vill att alva ska kunna säga till hennes kompisar att hon har en syster som har ställt upp för henne sen hon föddes, en syster som gör allt för henne. jag vill att alva ska ha precis allting som inte ja fick, ja hade aldrig en syster som kunde sminka mig när ja skulle ut på småbarnsdisco, jag hade aldrig en syster som kunde skjutsa runt mig på en moppe och ja kunde inte skryta hur bra min syster va. visst, ja hade två systar, en bodde 7 mil ifrån mig som ja hörde av ungefär 2 gånger om året, -på min födelsedag & julafton. och min andra syster, visste ja knappt att hon fanns. jag kan inte säga att ja kände mina två systar, för ja träffade dom aldrig. när ja va 12 år, ringde jag min ena syster för första gången på 10 år. för första gången på 10 år hörde ja min alldeles egna systers röst. sen dess, har jag haft en syster som har ställt upp no matter what. men de är ändå inte samma sak. jag ska bli allting för alva, som jag saknade. hur gammal hon än är. och om jag skulle bli mamma, ska pappan till barnet/barnen inte supa way to much, och han ska finnas där. jag ska ge mina barn&min syster, allt som inte jag hade. men ja ska inte klaga, nu har ja två styvsystar som är helt underbara , och en låtsaspappa som beter sig som en riktig pappa ska göra. nu, i den här familjen känner jag att jag har nåra som stöttar mig, även fast vi inte har en perfekt familj, så finns dom där iaf. och de är det som räknas.

/ a.n

' i guess this is how it suppose to be.

mjaaaaa, tog tag i mitt liv och gjorde nåt ikv .. skulle egentligen va me jennybabe å sofiesöt men så varte ju inte dåå . nej utan ja gick upp till hans&jonas å spela needforspeed . -och som vanligt ägde ja dom då {a' nerå, men ja vann över jonas. shit, ja börjar bli bra på de där nu.. ;) haha. och shit va de ska va kallt ute :o ja dör ju.
men imorrn ska ja till kära backen iaf, har inte vart där sen tisdags :') jag ladda hem stepup idag, så ja ska kolla på den nu. seeya people ;*


btw, ja ha nytt nr , 076 - 7716442

pussssssssssssss

HEIIIIIIIIi

hha, bra länge sen ja skrev nu ;pp , men har varken haft tid lr ork känns de som. - okej, de där va lögn ja har ju egentligen tid men haha whatever. nu ska ja börja skriva igen iaf.  :))


ja, nytt år nu. känns inte så stor skillnad men min nyår va bäst iaf, och de trodde ja skulle va en bra start på de nya året, men inte de inte. nej de här året har inte vart så bra, eller de va ju bra från början men sen så sket de ju sig å vart som de vart. jaja, de blir väl va man gör de till antar jag.
igår va vi i stugun & va på disco för typ 96:or för fannys ragg va där , men de va kulare än ja trodde iaf, och kvällen i helhet vart bra. men synd att alla ska va sura i stugun, när man vill att dom ska va glad ;o ?.. nu sitter ja här me fannyy och gör absolut ingenting. min mamma va mkt trevlig och ringde och väckte oss kl 10 -.-' alldeles för tidigt när skolan nyss börjat och man sover i stort sett ingenting på veckorna känns de som. men hela min family är borta på äventyr så vi är ensam hemma. :) hög musik & fanny . de är ganska brare. :] hihi. undra va som händer ikv då, va ju tänkt att ja skulle va me jenny & sofie men dom skulle till böle ist, så vi kanske ses imorn. :)) nej nu ska ja va social me fanny men vi hörs, å nu ska ja upptadera den oftare. ;D haha.

take care people , 
puss

RSS 2.0