HEIIIIIIIIi

hha, bra länge sen ja skrev nu ;pp , men har varken haft tid lr ork känns de som. - okej, de där va lögn ja har ju egentligen tid men haha whatever. nu ska ja börja skriva igen iaf.  :))


ja, nytt år nu. känns inte så stor skillnad men min nyår va bäst iaf, och de trodde ja skulle va en bra start på de nya året, men inte de inte. nej de här året har inte vart så bra, eller de va ju bra från början men sen så sket de ju sig å vart som de vart. jaja, de blir väl va man gör de till antar jag.
igår va vi i stugun & va på disco för typ 96:or för fannys ragg va där , men de va kulare än ja trodde iaf, och kvällen i helhet vart bra. men synd att alla ska va sura i stugun, när man vill att dom ska va glad ;o ?.. nu sitter ja här me fannyy och gör absolut ingenting. min mamma va mkt trevlig och ringde och väckte oss kl 10 -.-' alldeles för tidigt när skolan nyss börjat och man sover i stort sett ingenting på veckorna känns de som. men hela min family är borta på äventyr så vi är ensam hemma. :) hög musik & fanny . de är ganska brare. :] hihi. undra va som händer ikv då, va ju tänkt att ja skulle va me jenny & sofie men dom skulle till böle ist, så vi kanske ses imorn. :)) nej nu ska ja va social me fanny men vi hörs, å nu ska ja upptadera den oftare. ;D haha.

take care people , 
puss

Kommentarer
Postat av: ...

siiiiiimooooon<3fannygetskratt

2009-01-17 @ 16:37:46
Postat av: fb

vem skrev du där ? allså, simon <3 fannygetskratt? xd

2009-01-18 @ 19:39:28
Postat av: limmpiusch. :))

de va säkert bull, för de är han som säger 'get' hahahahahhahah! ojojoj, pusssss.<3

2009-01-18 @ 19:58:25
URL: http://linnkelloniemi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0