AM I LOSING YOU ?

tydligen, så är det fel att må dåligt utan att visa det för att man inte vill vara i vägen, och tydligen är det fel att försöka fixa en vänskap som håller på att gå sönder.
och tydligen, så är det jävligt fel att lita på att sina vänner kommer till mig när dom behöver prata för jag , vill inte tvinga dom att prata. så då finns man helt plötsligt inte där.
och tydligen, så är det fel att göra detta. och i slutändan, - blir det mitt fel igen.
jag finns precis 24/7 och skulle aldrig tveka. tydligen är inte det bra nog.

Kommentarer
Postat av: sofie

jag kan bara säga desamma, men tydligen så blir de lika mycket Mitt fel, att jag inte har sett att du mår dåligt. jag finns 365 dar, om året för dig. & de vet du.

men tydligen så räcker inte de heller, eftersom när du pratade med mig i torsdags så var de att du inte pallade alla andras problem för du har dina, & då sa jag att du måste komma till mig & att du inte kan ta för givet att jag ska se att du mår sämst & inte ta för givet att den är JAG som ska komma fram & säga "kom så går vi och pratar". för de ligger på ditt ansvar. Samtidigt är de precis samma fel jag gjorde, jag säger inte bara att de är ditt fel, & de vet du. Jag vet att du mår dåligt, men frågar jag får jag bara ett svar. "jag mår bra!" hur ska jag då kunna hjälpa dig? jaja, vi har redan gått igenom dehär. men du ska inte tro att de bara är det fel, men samtidigt kan du inte skylla bara på mig eller dom andra.

det är allas fel, & då hänger de på ALLA att fixa de här, för man kan inte bara vänta på att dom andra ska fixa de åt en. men du sårade mig djupt när du sa till mig i torsdags att jag aldrig finns där för dig, att jag aldrig gör nått för dig. för de vet du nog också att de inte är sant.& samma sak är de tillbaka?<3

2009-06-07 @ 11:34:22
URL: http://djungelkossan.blogg.se/
Postat av: sofie

sv; kan lätt bli så.

let's. <3

2009-06-07 @ 15:01:38
URL: http://djungelkossan.blogg.se/
Postat av: Agnes

Vad jobbigt..

Hoppas det blir bättre! :D

Fin blogg också! :)

2009-06-08 @ 17:38:23
URL: http://agnesbloggen.blogspot.com
Postat av: sofie

nej, jag tror de va i stockholm eller nått.

aja, sak samma. läskigt ändå, <3

2009-06-08 @ 20:44:10
URL: http://djungelkossan.blogg.se/
Postat av: sofie

sv; älskar dig

2009-06-12 @ 15:35:16
URL: http://djungelkossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0